R-kullen är född (5+3) 2012-05-31

u SE J(j)CH Stenbury Black Myntha e  SE J(j)CH SE J(a)CHJustlike Kronprins Frederik

Stawaskogens Black Racer svart hane
Stawaskogens Black Raven svart hane, HD A, ED 0
Stawaskogens Black Rush svart hane
Stawaskogens Black Rocket svart hane
Stawaskogens Black Ranger svart hane, HD A, ED 0
Stawaskogens Black Ruby svart tik, HDB, ED 0.
Stawaskogens Black Rally svart tik
Stawaskogens Black Rosette svart tik, HD A, ED 0 samt ögon ua. 2 nkl B-prov

Black Ruby

Här kommer en bild på tiken vi har behållit. En härligt frimodig och trygg tjej.

8 veckor och dags att flytta

Tiden har gått så fått. I trosdags flyttade 5 valpar, i fredag 1 och idag 1 valp som ska till Tyskland. Kvar i kenneln är lilla Ruby. Det har enligt sms och mail gått väldigt bra att acklimatisera sig i sina nya hem.


S Black Rosette kommer bo i Täby med sin nya familj.

.
S Black Ranger "Sam " flyttar till Malin och David i Falun.


S Black Rally flyttar till Åseda, Viltskräckens kennel.


S Black Rush flyttar till familjenTeg i Åmål.


S Black Raven med matte Eva och husse Per-Ove som bor i Tierp.

S S Black Rocket flyttar till Jörgen som bor utanför Uppsala.


S Back Racer "Spike" flyttar till Patricia och Patrick som bor i Tyskland.

Lycka att alla valpköpare. Sedan träffas vi på valpträff i höst.

Mette och Peter

7 veckor

Tiden går fort. De utvecklas hela tiden. Underbart att kunna ha valparna ute hela dagarna. Idag var Mynthas uppfödare Anne Nerell här och tittade de små. Valpköpare kommer var och varannan dag för att hälsa på. Nästa vecka blir det veterinärbesiktning och leverans mot helgen.

6 veckor

Nu har det gått några veckor sedan jag skrev i dagboken. Valparna är sedan två veckor ute varje dag. De busar, äter och sover. De är väldigt trevliga och okomplicerade och älskar alla som vill komma in och titta. Många valpköpare har nu varit här - en del för första gåmgen och några som bor närmare har varit här flera gånger. Det går fort nu i utvecklingen.Inkallningssignalen fungerar bra eftersom den tränas in i samband  med maten. Det är en väldigt jämn kull med fina huvuden och ögon. Ska bli så spännande att få följa dem vidare i livet. Lilla Ruby stannar hos oss. Jag ska försöka ta några foton och sätta in.Valparna är även inspekterade av Rita Kökény, Blackthorn Gundogs, och hon tyckte att det var en jämn och fin kull med ett härligt temperament.

4 veckor

Imorgon blir vi 4 veckor. Vi har blivit chippade och flyttt ned till vardagsrummet. Känns nog som de fått 2 rum och kök. Alla mår jättebra och äter som hästar. En valpköpare har redan varit förbi.

Bilder

Här kommer bilder på de 2 veckor gamla valparna.
Tikar


 


Hanar
Två veckor

Idag har de blivit två veckor. Mycket rörligare. Alla har öppnat ögonen och alla har naturligtvis mer än dubblat sin födelsevikt. Igår var det dags för kloklippning. Det var jobbigt för Peter som alltid fixar klorna på valparna. Snart flyttar de in till större. Alla valpar har fått sina namn men vem som är vem vi inte ännu förstås. Vi ska försöka ta huvudbilder på valparna idag eller imorgon. Men söta är de........

10 dagar

Igår var det dags för första avmaskning. Otroligt att allt kan smaka så gott. Det kommer snart nya bilder. Tikarna har nu fått sina namn. Det blir Stawaskogens Black Rally, Rosette och Ruby.

Valparna växer

Är du intresserad av en valp. Skicka ett e-mail på info@stawaskogens.se eller ring Mette på 0707-666 334.

Myntha har valpat

Myntha och Skinners valpar föddes den 31 maj. Kl 4 kom första valpen och efter 35 min var 5 valpar födda. De stod på kö. Därefter ett upphåll men vid 7.45 kom sista. En enkel och smärtfri valpning. Valparna har bra vikter. Det är lugnt i valplådan och Myntha mår bra. Hon är en utmärkt mamma.


Det är inte så lätt att se men där ligger 8 st vid mjölkbaren